Županijski odbor HDZ-a Koprivničko-križevačka županija

Otvoreni Dani travnjaka u Koprivnici

Darko Sobota, dožupan Koprivničko-križevačke županije i predsjednik Organizacijskog odbora manifestacije Dani travnjaka Koprivničko-križevačke županije, prisustvovao je svečanom otvorenju ove najznačajnije poljoprivredne manifestacije u županiji. Tom je prilikom istaknuo zadovoljstvo što svake godine prisustvuje sve veći broj izlagača iz Podravine i Prigorja.
- Ova je manifestacija prije svega posvećena poljoprivrednim proizvođačima i njihovim proizvodima, posebice onima s područja naše županije. Svake je godine velik broj izlagača, ove ih ima čak 135 i to na 3000 metara kvadratnih prostora. To je znak da ova manifestacija ima potrebu i opravdanost da se održava i želim svim izlagačima uspjeh na ovom sajmu i da stvore nove poslovne prilike.

Po prvi put je i međunarodnog karaktera jer sudjeluju izlagači iz Mađarske i Makedonije što nam je posebno drago- rekao je Darko Sobota.
Svečanom otvorenju prisustvovali su i Damir Felak, saborski zastupnik i potpredsjednik GO HDZ-a Koprivnica, Verica Rupčić, predsjednica Županijske skupštine Koprivničko-križevačke, Goran Kovačić, predsjednik GO HDZ-a Koprivnica, Saša Cestar, predsjednik Mladeži HDZ-a Koprivničko-križevačke županije te Krešimir Papac, kandidat za gradonačelnika Koprivnice sa Sonjom Celiščak, kandidatkinjom za zamjenicu gradonačelnika.

   

Dodatne informacije