Županijski odbor HDZ-a Koprivničko-križevačka županija

Održan je predizborni skup GO HDZ-a Koprivnica

Održan je predizborni skup GO HDZ-a Koprivnica u mjesnom domu u Starigradu. Okupio je velik broj članova i simpatizera stranke te onih građana koji su došli dati podršku Krešimiru Papcu, kandidatu za gradonačelnika Koprivnice i njegovom timu, Sonji Celiščak, kandidatkinji za zamjenicu gradonačelnika i Ivici Suvalju, kandidatu za zamjenika gradonačelnika.
- Ova gradska vlast mora otići jer je to vlast promašenih odluka i mogućnosti koje je imala. Znamo da su na vlasti već dugi niz godina te su zaista imali dovoljno vremena da svoje ideje i projekte ostvare, Sjetimo se kupnje Peveca, jedne katastrofalne odluke koja je za sobom povukla još niz loših poteza poput prodaje plina. Moramo spriječiti takve krive odluke i poteze jer ćemo tako zatvoriti budućnost našeg grada - kazao je Krešimir Papac.
Nadalje je istaknuo da mu je posebno drago što se na listi za Gradsko vijeće nalaze članovi HDZ-a što je znak vjerodostojnosti.
 
- No, to ne znači da ćemo, kad osvojimo izbore, zatvoriti naša vrata. Baš suprotno. Konačno ćemo ih otvoriti za sve građane grada Koprivnice - istaknuo je Papac.
 
Darko Sobota, predsjednik ŽO HDZ-a Koprivničko-križevačke županije istaknuo je zadovoljstvo što je izbor kandidata za vlast u gradu Koprivnici izazvao nemir u protivničkim taborima jer je to dokaz njihove kvalitete i sposobnosti.
- Naša je stranka najjača, najbrojnija. Na državnom nivou, ali i na razini naše županije. Imamo 5250 članova, a svih ovih godina održala nas je sloga i jedinstvo. Posebice se to osjetilo na lokalnim izborima prije četiri godine kad smo postigli odlične rezultate, na razini županije, gradova ali i općina.
 
Također, stranka HDZ poziva članove i građane da dođu na završni predizborni skup koji će se održati u četvrtak, u sportskoj dvorani koprivničke Srednje škole s početkom u 19.30 sati. Nastupit će Miroslav Škoro.
 
Foto: 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dodatne informacije