Županijski odbor HDZ-a Koprivničko-križevačka županija

Predsjednik HDZ-a i premijer Andrej Plenković posjetio Koprivnicu

Predsjednik Hrvatske demokratske zajednice i premijer Andrej Plenković, jučer je posjetio Koprivnicu i tom prilikom nazočio je predstavljanju kandidata Hrvatske demokratske zajednice na lokalnim izborima 2017. godine. 

– Zadovoljstvo mi je u Koprivnici podržati sve naše kandidate, prije svega aktualnog župana Darka Korena, dožupana Darka Sobotu, Branka Hrga kao gradonačelnika Križevaca, Hrvoja Paraga u Đurđevcu te Krešimira Papca, sjajnog kandidata za gradonačelnika Koprivnice. Smatram da njihovi programi i dosadašnji rad, njihov politički, društveni i profesionalni angažman bude doprinio gospodarskom razvoju, socijalnom i poljoprivrednom za cijeli kraj – kazao je premijer Plenković.

 

Dodao je da će zajedno ostvariti sinergiju, misleći pri tom na projekte koji su važni za ovaj kraj – Piškornicu i izgradnju cestovne infrastrukture.

– Brza cesta ide dalje prema Koprivnici, prva dionica je u tijeku. Ta je prometnica prioritet i omogućit će povezivanje Križevaca i Koprivnice te u konačnici i povezivanje sa Zagrebom. Također, Piškornica je važna, ne samo za ovaj kraj već i županije partnere i u trećem semestru ove godine projekt će biti predstavljen kako bi se mogla povući sredstva za sufinanciranje iz Fondova Europske unije- istaknuo je premijer Plenković.

Foto galerija

Dodatne informacije