Hlebine

Tradicionalni domjenak u Hlebinama

U petak 8.1.2016. održan je tradicionalni domjenak u  Hlebinama  u organizaciji OO HDZ. Ovaj puta su nam se priduržili i  naši koalicijski partneri OO HSS. Predsjednica  OO  HDZ Hlebine Božica Trnski  održala je prigodan govor kojim se zahvalila  SVIM  biračima i članovima na izbornom rezultatu na Parlamentarnim izborima i istaknula da je to peti puta za redom  da u Hlebinama izbore dobiva HDZ s koalicijskim partnerima. Predsjednica je izvjestila članstvo o radu Općine Hlebine i Općinskog vijeća te se zahvalila koalicijskim partnerima na potpori. 

Opširnije:Tradicionalni domjenak u Hlebinama

Financiranje vlastite izborne promidžbe - izjava

 

Kandidat za načelnicu u Općini Hlebine: Božica Trnski(HDZ)

Sukladno  Zakonu o financiranju političkih aktivnosti i izborne promidžbe  („Narodne novine br. 24/11,61/11 i 27/13 dalje Zakon o financiranju) objavljujem planirani iznos vlastitih sredstava koji namjeravam utrošiti za financiranje vlastite izborne  promidžbe  za  lokalne izbore – 2013.  iznosi 1.000,00  kuna.

Božica Trnski, v.r.

 

Osnovan Općinski odbor Mladeži HDZ-a u Hlebinama

U prostorijama Općine Hlebine, u petak, 5. travnja 2013. godine, održana je izborna skupšina Mladeži HDZ-a Općine Hlebine. Naime, na zahtjev mladih članova HDZ-a s područja Općine kao i samog Općinskog odbora HDZ-a, predsjedništvo Mladeži HDZ-a Koprivničko-križevačke županije donijelo je Odluku o osnivanju Općinskog odbora Mladeži. Za predsjednika je jednoglasno izabran Goran Matina, a za članove Općinskog odbora izabrani su Josip Senković, Ivan Štrfiček, Ivana Matina, Mihael Štrkalj, Denis Janković, Krunoslav Alduk i Tomislav Alečković.

Izborna skupština Općinskog odbora HDZ-a Hlebine

U nedjelju 26. veljače je u Hlebinama održana prva od 25 općinskih/gradskih izbornih skupština HDZ-a. Članove HDZ-a je u ime ŽO HDZ-a i Zajednice žena «Katarina Zrinski» pozdravila Verica Rupčić, koja se osvrnula na aktualnu političku situaciju. Izrazila je želju za uspješnim radom izborne skupštine, koji će rezultirati izborom kvalitetnih kadrova jer su pred svima nama novi izazovi.

Opširnije:Izborna skupština Općinskog odbora HDZ-a Hlebine

Tradicionalno druženje u Hlebinama

Već tradicionalno druženje je organizirao Općinski odbor HDZ-a Hlebine za svoje članove,  simpatizere i prijatelje. Predsjednica OO HDZ-a i zamjenica općinskog načelnika Božica Trnski je zahvalila svima na suradnji tijekom prošle godine te se osvrnula na rad Općinskog vijeća, koje djeluje kao koalicija HDZ-a, HSS-a, HSLS-a i nezavisnih vijećnika.

Opširnije:Tradicionalno druženje u Hlebinama

Dodatne informacije